Agenda

Voor alle onderstaande activiteiten is het gewenst je van te voren aan te melden via info@oestfarmandstay.nl of 06-14628889. Mocht de activiteit onverhoopt niet doorgaan dan kunnen we je hiervan op de hoogte stellen.

Het is niet noodzakelijk om bij Oest Farm&Stay te verblijven om deel te kunnen nemen aan onderstaande activiteiten. Verblijf je hier niet, kom dan (liefst met de fiets) via de ingang aan de Welzingesweg 2C, Ritthem. Kom je met de auto, dan mag je in de zomermaanden in de berm langs de weg parkeren, in het laag seizoen zal er voldoende ruimte op de P plaats zijn. We verzamelen bij de buitenkeuken, achterin het bos, tenzij anders wordt aangegeven via het bord bij de P plaats.

Rondleidingen in onze permacultuur moestuin en voedselbos

Zaterdag 7 mei, 21 mei, 4 juni, 16 juli van 13:30-15:30 uur

Graag leiden we je rond en leggen we je één en ander uit. Tijdens de 2 uur durende tour krijg je informatie over permacultuur en voedselbossen, tips over wat je thuis zelf zou kunnen doen om je tuin eetbaarder en natuurlijker te maken, en mag je van alles proeven. Als je wil kun je aan het eind kun je een quiz invullen om je opgedane kennis te testen. Ook is het mogelijk om permacultuur planten, stekken en zaden te kopen.

Kosten: €15 pp. Als je zelf een herbruikare beker meebrengt dan kun je die bij ons vullen met een zelfgeplukt kruidenmelange en heet water

Yogalessen buiten in ons voedselbos of bij slecht weer in onze yurt

De yogales wordt afgestemd op de wensen van de deelnemers en is geschikt voor zowel beginners als meer ervaren yogi’s. Bij droog en rustig weer worden de lessen buiten gegeven, kleed je hierop! Na de les is het mogelijk nog even na te genieten en een kopje thee te drinken.

Zondag 1 mei 10:00-11:00

Donderdag 26 mei 10:00-11:00

Zaterdag 28 mei 10:00-11:00

Zaterdag 4 juni 10:00-11:00

Maandag 6 juni 10:00-11:00

Tijdens de zomervakantie meerdere lessen per week, data en tijden volgen.

Kosten €10pp

Aanschuifdiner

Tijdens de zomermaanden, wanneer onze moestuin (hopelijk) uitpuilt van de verse groenten, zullen we een aantal aanschuifdiners organiseren. Alle gerechten worden met liefde bereid met lokale en biologische producten. Data hiervoor zullen binnenkort bekend gemaakt worden.