Activiteiten

Voor alle onderstaande activiteiten is het gewenst je van te voren aan te melden via info@oestfarmandstay.nl of 06-14628889. Voor de yoga geldt een maximaal aantal deelnemers en vol is vol, of mocht de activiteit onverhoopt niet doorgaan dan kunnen we je hiervan op de hoogte stellen. Ook de routebeschrijving ontvang je na aanmelding.

Het is niet noodzakelijk om bij Oest Farm&Stay te verblijven om deel te kunnen nemen aan onderstaande activiteiten.

Rondleidingen in onze permacultuur (moes)tuin en voedselbos

Data voor 2023: nieuwe datum volgt

Graag leiden we je rond en leggen we je één en ander uit. Tijdens de 2 uur durende tour krijg je informatie over permacultuur en voedselbossen, tips over wat je thuis zelf zou kunnen doen om je tuin eetbaarder en natuurlijker te maken, en mag je van alles proeven. Als je wil kun je aan het eind kun je een quiz invullen om je opgedane kennis te testen. Ook is het mogelijk om permacultuur planten, stekken en zaden mee naar huis te nemen.

Kosten: €15 pp. 

Yogalessen

De yogales wordt afgestemd op de wensen van de deelnemers en is geschikt voor zowel beginners als meer ervaren yogi’s. Na de les is het mogelijk nog even na te genieten en een kopje thee te drinken. Tijdens de zomermaanden vinden de lessen buiten plaats, op ons houten platform onder de stretchtent in het kampeerbos.

Kosten €10pp

woensdag van 11:00-12:00 uur en 19:00-20:00 uur

zaterdag van 9:30-10:30 uur

LET OP: Geen yoga op woensdag 30 augustus en 6 september om 11 uur, woensdag 6 september om 19 uur en zaterdag 16 september om 9:30

Deelname alleen na aanmelding!

Zuurdesem brood bak workshop

Het is tijd om onze ervaringen met het bakken van de lekkerste zuurdesembroden te delen! In Mei starten we met een reeks workshops zuurdesembrood bakken. Je gaat met onze zuurdesemfanaat Jeroen in onze eigen micro bakkerij aan de slag om twee broden te bakken. Alles komt aan bod, van desem maken tot deeg berieden tot bakken. De praktijk wisselen we af met ondersteunende theorie. Geen taaie ko(r)st, maar luchtige (goed ontwikkelde) theorie en tips die je op weg helpen met het bakken van de lekkerste en mooiste broden. Alles puur natuur, lokaal en met liefde verzorgd!

Door het lange rijsproces bieden we de workshop aan over twee dagdelen.  

Zaterdag 23 september van 18:00-21:30 uur en zondag 24 september van 9:00-12:00 uur

Kosten: 67,50 p.p.

Het graan dat wij gebruiken wordt op Walcheren geteeld en op de windmolen in Koudekerke  tot meel gemalen. 100% lokaal!

Als je na een een avond deeg bereiden geen zin hebt om naar huis te gaan, neem dan je tent of camper mee en overnacht op een kampeerplek in ons voedselbos!

Het geheim van een goed zuurdesembrood zit hem niet in het recept, maar in je vermogen om gemaakte fouten te herkennen en ervan te leren!

Workshop koekjes bakken met eetbare bloemen

nieuwe datum volgt

Eerst mogen de kinderen hun eigen koekjes vormen en terwijl die in de oven gebakken worden, gaan we de tuin in op zoek naar eetbare bloemetjes, waar we vervolgens de koekjes mee gaan versieren. Natuurlijk mogen de prachtig versierde koekjes mee naar huis (of kampeerplek) genomen worden.

Kosten €7,50 pp

Voetmassage

Deze zomer komt Liane de Smit regelmatig naar OEST om op locatie heerlijke voetmassages te geven. Ook als je niet op OEST verblijft kun hier gebruik van maken. Je hebt de keus uit verschillende soorten massages die hieronder beschreven worden. De massages gaan op afspraak, dus reserveer van te voren je plek bij Liane!


30 minuten Chinese ontspannings voetmassage a 30 euro *Massage van knieën, onderbenen en voeten gericht op ontspanning, met de nadruk op de reflexzones van het hoofd.  


60 minuten Chinese Chinflex Totaal voetmassage a 50 euro *Massage van knieën, onderbenen en voeten waarbij de reflexzones en acupressuurpunten van alle systemen worden afgelopen, van lymfestelsel tot spijsvertering. Een preventieve onderhoudsmassage.


60 minuten Thaise voetmassage a 50 euro *Massage van knieën, onderbenen en voeten gericht op het flexibel maken en houden van de weefsels. Er wordt gebruik gemaakt van een massagestokje op de reflexzones op o.a. de voetzool. Een preventieve onderhoudsmassage.

vrijdag zaterdag 9 september, vrijdag 29 september

Om een afspraak in te plannen app/bel met 06-83447067 of mail naar opgezondevoetmassage@gmail.com. Informatie over massages en contra-indicaties is te vinden op www.op-gezonde-voet.nl