LIVE THE LIFE YOU LOVE AND LOVE THE LIFE YOU LIVE. OEST!

We live in a beautiful place. To enjoy it even more, we created our work at the place we live. And more, we would like to share this beautiful place with you!

OVER

Op het Zeeuwse landgoed Hof ter Linde ligt OEST. Een boerderij met verblijf waar je zintuigen gestreeld worden. Kampeer in het voedselbos, overnacht in het vakantiehuis, proef van het land of werk mee aan de permacultuur projecten. Het gehele terrein is 6 hectare groot, de 25 tent- en camperplekken liggen verspreid over 3 hectare, dit is uniek in Zeeland!

Op deze website vind je informatie over het verblijf en de activiteiten. Wil je aanvullende informatie kijk dan op de website van Hof ter Linde. Ook de film OEST; Laat je inspireren geeft een goed beeld van wie we zijn en wat we doen.

FARM

Wij werken mét de natuur. Dat is het grondbeginsel bij onze manier van tuinieren en verbouwen. We observeren, proberen te leren van de natuur en de natuur na te bootsen.  Dit doen we onder andere door de bodem zo min mogelijk te verstoren en zoveel mogelijk bedekt te houden zodat het bodemleven zich kan ontwikkelen en de grond steeds vruchtbaarder wordt, meerdere lagen aan te planten, voornamelijk met vaste planten te werken of eenjarige planten zichzelf te laten uitzaaien. Daarnaast zetten we kippen, eenden en varkens in om oppervlakkig te woelen, slakken te eten en te bemesten en schaapjes om het gras kaal te houden. De producten die van onze boerderij komen zijn puur, voedzaam en smakelijk! Onze werk- en leefstijl zijn gebaseerd op de permacultuur principes. Meer hierover kun je lezen op onze andere website.

STAY

Je kunt bij ons zowel ‘back to basic’ in je eigen tentje, in één van onze wilgenhutten of door bijvoorbeeld je hangmat tussen twee bomen te spannen en gebruik te maken van ons compost toilet en rocket stove, als wat luxer verblijven in onze mooie vakantiewoning, ingerichte tent of caravan en gebruik te maken van het luxere sanitair en buitenkeuken. Kleine caravans en campers zijn ook welkom.

Goed om van te voren te weten is dat wij het belangrijk vinden zo weinig mogelijk afval te produceren en met respect om te gaan met de natuur en andere gasten. Lees voordat je reserveert even de informatie op de ‘good to know’ pagina.

De 20 tent- en camperplekken zijn verspreid over 3 hectare bos/land. Dit is uniek in Zeeland en om zeker te zijn van je plekje deze zomer raden wij aan op tijd te reserveren. De vakantiewoning is het hele jaar beschikbaar. Het kampeerterrein is geopend van 1 april -30 september.

Geniet en raak geïnspireerd!

CONTACT US

Wil je bij ons verblijven of meewerken?  Laat het ons weten!

Want to stay or work with us? Let us know!

info@oestfarmandstay.nl

+31 6 14628889