FACILITEITEN

In het kampeer/voedselbos bevindt zich een sanitair gebouw met één warme en één koude douche, 3 (af)wasbakken met koud en warm water en twee hygiënische compost toiletten. Buiten bevindt zich nog een ecologisch urinoir in een strobaal.

In de boerenschuur, op zo’n 300m lopen van het kampeerterrein bevindt zich een luxe sanitaire ruimte met 3 in warmte verstelbare douches, 2 normale spoeltoiletten en twee wasbakken.

Gasten mogen gebruik maken van onze buitenkeuken met potten en pannen, rocket stove en vuurschaal met grill. Ook is er een kleine gezamenlijke koelkast en waterkoker.

Bij de kampeerplekken is geen elektriciteit, maar bij het sanitair is een aparte ruimte voor het opladen van apparaten.

De vakantiewoning is van voorzien van goede bedden en matrassen, heerlijke loungebank, ruime koelkast met vriesvak, ingerichte keuken, fijne badkamer en een heerlijk zonneterras met uitkijk op de landerijen.

Tijdens het kampeerseizoen verkopen we onbespoten groente en fruit van eigen land, houdbare levensmiddelen, ecologische doucheproducten, verse croissants, huisgebakken broden (een dag van te voren bestellen), en heerlijke gezonde ontbijtgerechten zoals smoothiebowls, overnight oats met vers fruit uit de tuin, OEST style pancakes, en chia pudding.

Er kan op kinderen gepast worden als je even alleen / met je partner erop uit wil.

Activiteiten: bijna dagelijks yogalessen, pizza avonden, rondleidingen door de permacultuur (moes)tuin