FACILITEITEN

In het kampeer-/voedselbos bevindt zich een sanitair gebouw met één warme en één koude douche, 3 (af)wasbakken met koud en warm water en twee hygiënische compost toiletten. Buiten bevindt zich nog een ecologisch urinoir in een strobaal.

In de boerenschuur, op zo’n 300m lopen van het kampeerterrein bevindt zich een luxe sanitaire ruimte met 3 in warmte verstelbare douches, 2 normale spoeltoiletten en twee wasbakken.

Gasten mogen gebruik maken van onze buitenkeuken met potten en pannen, rocket stove en vuurschaal met grill. Ook is er een gezamenlijke koelkast en waterkoker. Het gasfornuis is bedoeld voor gasten die accommodatie bij ons huren, dus kom je met eigen kampeermiddel breng dan zelf een kooktoestelletje mee of gebruik de rocket stove of vuurschaal met grill.

Bij de kampeerplekken is geen elektriciteit, maar bij het sanitair is een aparte ruimte voor het opladen van apparaten.

De vakantiewoning is voorzien van goede bedden en matrassen, heerlijke loungebank, ruime koelkast met vriesvak, ingerichte keuken, fijne badkamer en een heerlijk terras.

Tijdens het kampeerseizoen verkopen we onbespoten groente en fruit van eigen land, houdbare levensmiddelen, ecologische doucheproducten, verse croissants, zuurdesem broden uit onze eigen bakkerij , en heerlijke gezonde ontbijtgerechten zoals overnight oats of yoghurt met vers fruit uit de tuin, scones en chia pudding (een dag van te voren bestellen).

De natuur is eigenlijk één grote speel-, vermaak- en leertuin. Voor de kleinste gasten hebben we een klein speelhuisje waar ze in hun eigen keukentje heerlijke heksensoepjes en klei broodjes kunnen koken en bakken. Er is een speelveldje waar gevoetbald kan worden en kan worden en een dierenweide. Elke ochtend tussen 9 en 12 werken we met onze vrijwilligers in de tuin en gasten zijn welkom om ook te helpen.

Er kan op kinderen gepast worden als je even alleen / met je partner erop uit wil.

Activiteiten: yogalessen, kampvuur, samen muziek maken, pizza avonden, rondleidingen door de permacultuur (moes)tuin, of leer spelenderwijs meer over de permacultuur principes door een speurtocht!