FACILITEITEN

In het kampeer/voedselbos bevindt zich een sanitair gebouw met één warme en één koude douche, 3 (af)wasbakken met koud en warm water en twee hygiënische compost toiletten. Buiten bevindt zich nog een ecologisch urinoir in een strobaal.

In de boerenschuur, op zo’n 300m lopen van het kampeerterrein bevindt zich een luxe sanitaire ruimte met 3 in warmte verstelbare douches, normale toiletten en twee wasbakken.

Gasten mogen gebruik maken van onze buitenkeuken met potten en pannen, rocket stove en vuurschaal met grill.

De vakantiewoning is van voorzien van goede bedden en matrassen, heerlijke loungebank, ruime koelkast met vriesvak, ingerichte keuken, fijne badkamer en een heerlijk zonneterras met uitkijk op de landerijen.

Kleine kampeerwinkel met onbespoten groente en fruit van eigen land, houdbare levensmiddelen, ecologische doucheproducten en in het hoogseizoen; verse croissants en huisgebakken broden (een dag van te voren bestellen), ontbijtservice (een dag van te voren bestellen)

Oppasservice;

Yogalessen in de boomgaard

Picknickwandeling met onze geiten; Met een goedgevulde picknickmand, onze geiten Eefje en Bibi en een begeleider maak je een wandeling naar het Ritthemse bos of de zeedijk.